θεωρια μαρσαλ
«Αν έχεις ένα όνειρο και το κυνηγάς με αφοσίωση, η αναγνώριση θα έρθει», έλεγε ο Matthew Gloag, ένας σπουδαίος και αυτοδημιούργητος άνθρωπος ο οποίος χάρη στο ταλέντο και στις ιδέες του δημιούργησε το Νο1 ουίσκι στη Σκωτία. Το ονόμασε the Grouse και ο κόσμος το έκανε famous και η αλήθεια είναι πως αν ένας άνθρωπος είναι αφοσιωμένος στον σκοπό του και αγαπά αυτό που κάνει, τότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην πετύχει!
Ιδέες και projects που κάνουν τη διαφορά
Παρά τις δυσκολίες, λοιπόν, κάποιοι Έλληνες και Ελληνίδες με όρεξη για δημιουργία και όνειρα για ένα καλύτερο αύριο εργάζονται πάνω σε σημαντικά project για την τέχνη, το design, την τεχνολογία, τη γεωργία και φέρνουν έναν αέρα αισιοδοξίας στη χώρα, με τις καινοτόμες ιδέες τους και τα πρωτοποριακά τους applications.
Αν θέλεις να στηρίξεις κι εσύ τους ανθρώπους αυτούς και να τους βοηθήσεις να γίνουν γνωστοί για όλους τους παραπάνω λόγους, τότε μπορείς να μπεις στην ιστοσελίδα famousforareason.gr, να δεις τους οκτώ επικρατέστερους υποψήφιους, να τους ακούσεις να μιλούν για τη δουλειά τους και να ψηφίσεις το project που θέλεις να κερδίσει τη στήριξη του Famous Grοuse, για να γίνει Famous for a Reason.
Γιατί αξίζει να είναι οι άνθρωποι αυτοί Famous for a Reason; Διότι πρωτοπορούν, καινοτομούν και προσπαθούν να λύσουν ένα πρόβλημα. Γιατί πολύ απλά τα σχέδια και οι ιδέες τους έχουν προοπτική να γίνουν κερδοφόρα και φυσικά, είναι αφοσιωμένοι, είναι αυθεντικοί, τιμούν την κληρονομιά τους και ξέρουν τι πάει να πει ισορροπία.
Οι υποψήφιοι που μπορούν να είναι «Famous for a Reason»
Ας δούμε τους ανθρώπους αυτούς που με τις ιδέες και τα projects τους κατάφεραν να ξεχωρίσουν και ας τους στηρίξουμε με την ψήφο μας κάνοντας «κλικ» στο famousforareason.gr (μπορούμε να ψηφίσουμε συνολικά μέχρι και τρεις). Με τον τρόπο αυτό θα μπούμε, μάλιστα, στην κλήρωση για ένα ξεχωριστό Famous δώρο!
-Ο Πέτρος B. Hatillari δημιούργησε το CITY LIGHTS, μια δωρεάν εφαρμογή που έχει ως στόχο την ασφαλή μετακίνηση των ανθρώπων με προβλήματα όρασης στους δρόμους της Αθήνας και την ενθάρρυνσή τους να εξερευνήσουν την πόλη τους.
-Η Δάφνη Τσεβρένη, ο Ανδρέας Φατούρος και ο Γιάννης Νικολόπουλος δημιούργησαν την CLIO MUSE, μία υπηρεσία που συνδέει την τέχνη με την τεχνολογία, μια πλατφόρμα ξενάγησης πολιτιστικών διαδρομών, για μουσεία, γκαλερί, tour operators, επαγγελματίες ιστορικούς, αρχαιολόγους, ξεναγούς, αλλά και απλούς ταξιδιώτες.
-Η Ναστάζια Σπυροπούλου βρίσκεται πίσω από την COCOON MODULES, μια ομάδα αρχιτεκτόνων που καινοτομεί, χρησιμοποιώντας κοντέινερ ως το κύριο δομικό στοιχείο για να δημιουργήσει οικονομικούς, αντισεισμικούς και φιλικούς προς το περιβάλλον χώρους στέγασης.
-Ο Γεώργιος Βαρβαρέλης και ο Δημήτρης Ευαγγελόπουλος έφτιαξαν το ΕΥΕQ, ένα ολοκληρωμένο ρομποτικό σύστημα που εφαρμόζεται στα τρακτέρ και τους λιπασματοδιανομείς των αγροτών και τους επιτρέπει να κάνουν διαφοροποιημένη λίπανση ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ξεχωριστού φυτού δημητριακών. Έτσι μειώνονται οι απαιτούμενες ποσότητες λιπάσματος, ενώ ταυτόχρονα προστατεύεται και το περιβάλλον.
παραταση δοσεων εφοριας 2015
No comments:
Post a Comment